יום שלישי, 24 בפברואר 2015

שלב ב'- שאלות משנה

א) שני הגורמים: הטמפרטורה וחומציות החלב.
ב) שאלות משנה:
- מה ההבדלים בין סוגי החלב?
- ממה מורכב החלב?
- האם סוג הכוס תשפיע על קצב הניסוי (ספל, כוס פלסטיק, קרמיקה..)
- אילו סוגי חלב קיימים?
- מה קורה לחומרים בחלב בהקפאה?
- איך חלב מחמיץ?
- מהו חיידק?
- מהו תהליך ההזנה של החיידקים?
- איך החיידקים פועלים בתוך החלב?
- איך טמפרטורה משפיעה על החיידק?


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה